KIRIKKALE / MERKEZ - Geraldine Saran İlkokulu

Geraldine Saran İlkokulu

Kaletepe Mah. Alpaslan Pehlivanlı Bul.1050. Sok. No15 Merkez/KIRIKKALE
Vizyon
Öğrencilerimizi geleceğe hazırlayarak, milli, manevi, ahlaki ve sosyo- kültürel değerleri öğreterek ; hayatlarında aktif kullanmalarını sağlamak,
Misyon
Çevresiyle bütünleşerek, çağın gerekleri ile donanmış, ulusal ve evrensel değerlerin farkında, değişime ve gelişime açık, kendine güvenen, saygılı, yaratıcı ve farklı düşünebilen, katılımcı, sağlıklı ve mutlu bireyleri yetiştiren nitelikli eğitim vermek.
Başarılar
Okulumuz 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği "Sosyal Okul Yarışmasında" ilkokul düzeyinde 2. olmuştur.
Saatler
8.45 BAŞLAMA 12.15-13.05 ÖĞLE ARASI 13.05 ÖĞLEDEN SONRA DERSE BAŞLAMA 14.40 BİTİŞ
2. SINIFTAN İTİBAREN İNGİLİZCE EĞİTİM VERİLMEKTEDİR.
TOPLU TAŞIMA
VELİLER TARAFINDAN TUTULMUŞ 1 ADET ÖĞRENCİ SERVİSİ MEVCUTTUR.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Kırıkkale Merkez Kaletepe Mahallesi´nde Yer Almaktadır. Ankara-Samsun Çevre yolu altında bulunmaktadır. Şehir merkezine 2 km uzaklıkta yer almaktadır. Toplu Taşıma ile ulaşım sağlanabildiği gibi, yürüme mesafesi de kısadır.
İL MERKEZİ
1.Futbol 2.Satranç 3. Akıl ve Zeka Oyunları
Proje Çalışmaları
1.Kütüphane Yenileme projesi 2.Paylaşıyorum Mutluyum, Yardımlaşıyorum Huzurluyum Projesi 3.Dürüstlük Kantini Projesi, 4.AB Projeleri 5.KOP,TANAP, Ahika projeleri 6.Sıfır Atık Projesi, 7.Her Yerde Okuyorum Projesi,